≡ Menu

Vodič, znamenitosti in prenočišča za Španijo

Pozdravljeni na strani Španija.si, kjer bomo za vas pripravili potovalni vodič za izlete in potovanja po Španiji.

Španija velja za zelo priljubljeno državo za potovanje, saj nudi veliko raznolikih dogodivščin. Lahko obiščete Barcelono ali Madrid, se odpravite na romanje v Camino, se zabavate na Ibizi ali Malorki ali se odpravite na raziskovanje Kanarskih otokov.

Prenočišča v Španiji – hoteli in hostli

Ne glede na to v kateri del Španije se boste odpravili, boste verjetno potrebovali prenočišče. S pomočjo spodnjega iskalnika najdete sobe, hotele in hostle v vseh mestih, otokih in večjih krajih Španije, tako da ne bo težav pri iskanju.

Vpišite kraj, mesto, otok ali regijo in preverite možnosti ter cene, ki so tam na voljo. Cene lahko primerjate med različnimi ponudniki, tako da lahko na koncu izberete najcenejšo ali tisto, ki vam najbolj odgovarja.
Booking.com
Dodatne informacije o hotelih in prenočiščih najdete na strani Hoteli v Španiji in ostalih podstraneh za mesta in pokrajine.

Znamenitosti Španije

Nekaj znamenitosti Španije smo že omenili zgoraj, seveda pa se seznam tukaj ne končna. Ni pomembno v kateri del Španije se odpravljate, znamenitosti vam tam ne bo manjkalo.

Tako bomo tudi na naši strani predstavili nekaj glavnih znamenitosti Španije za vsako regijo in večja mesta, da boste lahko dobili nekaj začetnih idej, kaj si v Španiji ogledati. Za več informacij si oglejte stran Znamenitosti Španije.

Turistični vodniki

Na potovanju po Španiji si lahko pomagate z razlinimi turističnimi vodniki v katerih najdete različne turistične informacije od prevozov, restavracij, prenočišč, opisov znamenitosti in drugih koristnih informacij za potovanja in izlete po Španiji.

Preverite vodnike Lonely Planet, DK Eyewitness, The Rough Guide in druge po zelo ugodni ceni in z brezplačno dostavo na strani turistični vodniki za Španijo.

Spremljajte nas tudi na Facebooku, kamor nam lahko pošljete tudi kakšno fotografijo iz obiska Barcelone, Madrida in drugih mest ali potovanja po Španiji.