≡ Menu

Barcelona – hoteli in znamenitosti

Barcelona je verjetno najbolj priljubljeno mesto v Španiji. Po eni strani zaradi nogometnega kluba, po drugi strani pa vsega ostalega, ki ga dela tako zanimivega: zgodovina, kultura, zabava, klima, …

Prenočišča in hoteli v Barceloni

S pomočjo spodnjega iskalnika lahko najdete različna prenočišča v Barceloni. Vpišite Barcelona in datume za primerjavo hotelov, hostlov in drugih prenočišč v Barceloni.
Booking.com

Hoteli v Barceloni

Hotel Gaudi

Hotel Gaudi *** se nahaja v središču mesta, nasproti znane palače Güell in v bližini znamenite ulice La Rambla. 72 sob z eno, dvema ali tremi posteljami vas razvajajo z klimo in masažnimi kadmi, hotel pa nudi tudi lasten fitnes in solarij. V restavraciji nudijo bogat zajtrk in lahke samopostrežne jedi. Lokacija hotela nudi samostojno raziskovanje središča mesta, saj je več znamenitosti dosegljivih peš.

  Več info o hotelu

Hotel Andante

Sodoben hotel Andante*** se nahaja v bližini znamenite ulice La Rambla. Nudi 134 udobnih sob, izbirate lahko med eno, dvo ali troposteljno sobo ali družinsko sobo za 4 osebe. V hotelski restavraciji nudijo samopostrežni zajtrk ter samopostrežne menije. Sprostite se lahko v zunanjem bazenu na strehi hotela, kjer se nahaja tudi terasa za sončenje, na voljo pa je tudi fitnes. Podzemna železnica je oddaljena 350m.

  Več info o hotelu

Hotel Europark

Hotel Europark *** se nahaja v središču mesta, 15 minut sprehoda od znamenite katedrale Sagrada Familia. Nudi 105 elegantnih in komfortnih dvoposteljnih sob s klimatsko napravo. V hotelski jedilnici strežejo zajtrk, v kavarni pa nudijo različne tople in hladne napitke. Osvežite se lahko v zunanjem bazenu ali poležite na terasi za sončenje, na razpolago pa je tudi fitnes, solarij in masaža.

  Več info o hotelu

Hotel Astoria

Hotel Astoria *** se nahaja v bližini avenije Diagonal, po kateri pridete do slovitega stadiona Camp Nou. Hotel s svojimi 117 dvoposteljnimi sobami združuje mešanico art nouveu-ja in sosobne opreme, nudi pa restavracijo z katalonskimi jedmi, zunanji bazen, teraso, solarij, fitnes in savno. V bližini je tudi postaja podzemne železnice Diagonal, s katere se lahko popeljete do vseh znamenitosti.

  Več info o hotelu

Hostli v Barceloni

Hostel Generator Barcelona

Hostel Generator se nahaja v bližini avenije Diagonal in je 5 minut hoda oddaljen od postaje podzemne železnice Verdaguer. Nudi 3-4 posteljne sobe z zasebno kopalnico ter sobe s skupnimi ležišči za 4-6 oseb, tudi ločeno sobo samo za ženske. Ob doplačilu je možen zajtrk, sicer pa hostel nudi manjši bar z napitki in prigrizki. V skupni sobi je tudi računalnik z dostopom na internet in biljard.

  Več info o hostlu

Hostel Somnio

Hostel Somnio se nahaja v središču mesta, nedaleč od znamenite ulice La Rambla. Nudi sodobne eno in dvoposteljne sobe ter nekaj sob s skupnimi ležišči. V skupnem prostoru se lahko družite, priljubljen pa je manjši bar, kjer strežejo različne koktajle in osvežilne pijače. Na območju hostla je omogočen dostop do brezžičnega interneta, osebje pa vam je na voljo pri načrtovanju izletov in raziskovanju mesta.

  Več info o hostlu

Več kot 2000 drugih hotelov in hostlov v Barceloni lahko preverite preko te strani.