≡ Menu

V kolikor potrebujete poceni hotel ali kakšno drugo namestitev v Španiji, si oglejte strani Hoteli v Španiji.

Na njej bomo zbirali različne informacij o hotelih in hostlih v Španiji, ki imajo dobro razmerje med ceno in kvaliteto.

Na strani najdete tudi iskalnik s pomočjo katerega najdete hotele v vseh španskih mestih. Primerjajte cene in preverite proste termine s pomočjo iskalnika na strani Hoteli ali uporabite tega na desni strani.

Na stran Španija smo dodali dve novi podstrani, ki vam lahko pomagata na pripravi za vaše potovanje po Španiji.

Na eni strani najdete informacije o znamenitostih, ki si jih je v Španiji vredno ogledati. Preverite stran znamenitosti in preverite opise, ki so že edaj na voljo. Znamenitosti bomo postopoma dopolnjevali, tako da bo sčasoma nastva večja zbirka znamenitosti in boste našli predloge ne glede na to v kateri del Španije se boste odpravljali.

Seveda pa lahko že sedaj najdete predloge v katerem od turističnih vodnikov, ki so na voljo. Najdete jih na strani Turistični vodniki za Španijo.

Med njimi najdete vodnike Lonely Planet, DK in druge. V njih najdete številne opise znamenitosti in druge koristne turistične informacije, ki vam bodo pomagale na potovanju po Španiji.

Imate tudi vi željo za potovanje po Španiji?

Na strani Španija bomo zbrali vse potrebne informacije in nasvete za samostojno potovanje po Španiji in druge koristne informacije o tej zanimivi državi.

Prav tako bomo podali nasvete za izlet v Barcelono ali Madrid ter nekatere druge nasvete za obisk popularnih krajev v Španiji.