≡ Menu

Turistični vodniki za Španijo

Če se boste odpravili v Španijo na potovanje ali kratek izlet ali boste samo obiskali Kanarske otoke, si je dobro priskrbeti kakšen turistični vodnik za Španijo. V njem boste našli številne predloge za bolj enostavno potovanje, prevoze, poceni hotele, zanimive restavracije in predvsem številne znamenitosti, ki si jih v Španiji lahko ogledate.

Za Španijo je na voljo zelo veliko turističnih vodnikov, tako da preverite kateri izmed njih vam najbolj ustreza. Če se odpravljate samo v določeno pokrajino ali mesto v Španiji, si lahko kupite tudi vodnik samo za ta del ali pa si kupite celotno Španijo in ga uporabite na svojem drugem potovanju po tej priljubljeni državi.

Spodaj najdete turistične vodnike za Španijo, ki jih lahko na povezavi kupite po najnižji ceni. V ceno vodnika je že všteta poštnina, tako da ni nobenih dodatnih stroškov, tako kot je to običajno pri spletnih knjigarnah. Preverite vodiče za Španijo in si izberite tistega, ki se vam zdi najboljši.

Lonely Planet Španija

 

turistični vodniki španijaLonely Planet velja za najbolj priljubljene turistične vodnike in za Španijo najdete številne različice. Celo Španijo, posamezne pokrajine in otoke.

Kliknite spodaj in preverite celotno ponudbo turističnih vodnikov Lonely Planet za Španijo.

  Preverite ponudbo in cene

DK Eyewitness Španija

Priljubljeni DK Eyewitness vodniki imajo svojo verzijo tudi za Španijo. Njihova prednost je predvsem v bogatih opisih in številnih fotografijah, da si vse skupaj še nekoliko lažje predstavljate.

Tudi tukaj najdete različne mini verzije turističnega vodnika za Španijo. Preverite preko spodnje povezave.

  Preverite ponudbo in cene

The Rough guide to Spain

Še eden izmed znanih vodnikov, ki vam lahko pomaga na potovanju po Španiji. Nova izvedba izhaja na vsaka tri leta, tako da preverite zadnje verzije preko spodnje povezave.

  Preverite ponudbo in cene

Zraven zgoraj omenjenih turističnih vodnikov za Španijo, lahko najdete tudi nekatere druge. Kliknite na eno izmed zgornjih povezav in s pomočjo iskalnika preverite tudi druge turistične vodnike. Veliko vodnikov je tudi v kombinaciji s Portugalsko, najdete pa tudi zemljevide za Španijo.